Anmeldelser 

Juni 2022  

Vi har alltid ønsket å se Bergens fjorder. Etter litt research på internett valgte vi MS Sea More hos seethefjordsbergen.com. De lovet oss et heldagscruise til vakre Modalen. Vi gikk om bord i båten ved "Munkebryggen" i Bergen kl 9.00. Været var overskyet og stille. Etter en informativ sikkerhetsbriefing slappet vi av i den komfortable salongen. Været ble bedre under reisen. Vi reiste i fjorden, forbi de eksklusive forstedene nord for Bergen. Da vi snudde østover under Nordhordalandsbroen skinte solen. De brede fjordene og de snødekte fjellene i det fjerne endret seg etter hvert som vi kom lenger inn i fjordene. Det grønne landskapet gled unna mens vi gikk opp den romslige flybridgen, hvor vi kunne nyte noe herlige lefser og forfriskende drikker. Fjorden ble stadig smalere, og høyden på fjellene økte. Hvite bekker fosset ned de bratte klippene og gjennom de grønne furuskogene. Små beskjedne gårder klynget seg til den bratte strandlinjen. Å manøvrere gjennom innløpet "Mostraumen", se fjellformasjonen "Slottet" og komme nær en foss var noen av høydepunktene. Å spise en deilig lunsj midt i fjorden og se det majestetiske landskapet i rolige og trygge omgivelser laget tilbake i Bergen gikk vi i land på samme brygge glade for at vi hadde valgt denne måten å tilbringe dagen på. Vi vil gjøre dette igjen når som helst hvis vi har mulighet. Vi anbefaler alle å ta en tur med MS Sea More hos www.seemoreofthefjords.com .

Helge Hjellestad - Norway


Juli 2022

Jeg Har Vært På Cruise Fra Bergen Via Byfjorden, Under Nordhordlandsbroen, Osterfjorden Og Mostraumen Til Modalen Og Tilbake Til Bergen. Turen Gikk Stort Sett I 10 Knop Som Er Akkurat Perfekt For Å Få Med Seg Livet På Sjøen Og Fin Natur Hele Veien. Mostraumen Er I Seg Selv En Stor Opplevelse. Kapteinen Sørget For At Sikkerheten Ombord Er Ivaretatt På Alle Måter.D Av Alle.Vi Fikk God Informasjon Om Det Vi Ser Og Opplever. God Service Og Alt I Alt En Herlig Tur. Kan Anbefales.

Frode Skjerlie - Norway

Mai 2022 

Vil gerne takke for en rigtig god oplevelse med MS Sea More. Vi oplevede ro og smuk natur, besætningen gav os god service.

Ole Ballerup - Danish

September 2022

5 Stjerner Anmeldelse Fra TripAdvisor Halvdags Privat Cruise Til Bekkjarvik Gjestgiveri.

Vi Takker For En Vindunderlig Tur, Kapteinen Var Veldig Hyggelig Og Leverte En Fantastisk Tur Til Bjekkjarvik Gjestgiveri Hvor Vi Spiste En Fantastisk Lunsj. Jeg Anbefaler Alle En Slik Tur Om Du Ønsker Fred Og Ro I En Flott Båt.

Pamela - US


Anmeldelser fra Tripadvisor